ποντιακά ανέκδοτα
Παράθεση από NPeriodiko σε 18/02/2020, 08:02Ένας Αμερικανός, ένας Ιταλός και ένας Πόντιος έχουν χαθεί στη ζούγκλα.Ξαφνικά, καθώς περπατούν, ένα λιοντάρι πετάγεται μπροστά τους. Ο Ιταλόςκαι ο Πόντιος το βάζουν στα πόδια, αλλά ο θαρραλέος Αμερικανός παίρνειπέτρες και σκοτώνει το λιοντάρι! Προχωρούν λίγο πιο κάτω, και ξαφνικά δύολιοντάρια πετάγονται μπροστά τους. Τότε ο Αμερικανός και ο Ιταλός παίρνουνπέτρες από κάτω και σκοτώνουν τα λιοντάρια. Λίγο πιο κάτω συναντούν είκοσι λιοντάρια. Τότε ο Αμερικανός και ο Ιταλός το βάζουν στα πόδια. Ο Πόντιος όμως μένει ατάραχος και τους κοιτά.-Γιατί δεν τρέχεις;Και ο Πόντιος τους απαντά:-Γιατί, εγώ τους έριχνα πέτρες;
Ένας Αμερικανός, ένας Ιταλός και ένας Πόντιος έχουν χαθεί στη ζούγκλα.
Ξαφνικά, καθώς περπατούν, ένα λιοντάρι πετάγεται μπροστά τους. Ο Ιταλός
και ο Πόντιος το βάζουν στα πόδια, αλλά ο θαρραλέος Αμερικανός παίρνει
πέτρες και σκοτώνει το λιοντάρι! Προχωρούν λίγο πιο κάτω, και ξαφνικά δύο
λιοντάρια πετάγονται μπροστά τους. Τότε ο Αμερικανός και ο Ιταλός παίρνουνπέτρες από κάτω και σκοτώνουν τα λιοντάρια. Λίγο πιο κάτω συναντούν είκοσι λιοντάρια. Τότε ο Αμερικανός και ο Ιταλός το βάζουν στα πόδια. Ο Πόντιος όμως μένει ατάραχος και τους κοιτά.
-Γιατί δεν τρέχεις;
Και ο Πόντιος τους απαντά:
-Γιατί, εγώ τους έριχνα πέτρες;
Παράθεση από NPeriodiko σε 18/02/2020, 08:03Περπατά ένας άνδρας στον δρόμο και βλέπει δύο Πόντιους. Ο ένας διαβάζει ένα γράμμα και ο άλλος του κλείνει τα αυτιά. Παραξενεμένος ο περαστικός σταματά και τους ρωτάει.
- Τι κάνετε εκεί;
-Να, λέει ο Πόντιος, έλαβα ένα γράμμα και επειδή δεν ξέρω να διαβάζω το έδωσα στον φίλο μου να μου το διαβάσει.
-Και γιατί του κλείνεις τα αυτιά;
-Για να μην ακούει τι μου γράφουν!!
Περπατά ένας άνδρας στον δρόμο και βλέπει δύο Πόντιους. Ο ένας διαβάζει ένα γράμμα και ο άλλος του κλείνει τα αυτιά. Παραξενεμένος ο περαστικός σταματά και τους ρωτάει.
- Τι κάνετε εκεί;
-Να, λέει ο Πόντιος, έλαβα ένα γράμμα και επειδή δεν ξέρω να διαβάζω το έδωσα στον φίλο μου να μου το διαβάσει.
-Και γιατί του κλείνεις τα αυτιά;
-Για να μην ακούει τι μου γράφουν!!
Παράθεση από NPeriodiko σε 23/02/2021, 09:55- Πως πέθανε ο τελευταίος Πόντιος μαθηματικός;
- Χάθηκε στο άπειρο!!!
- Πως πέθανε ο τελευταίος Πόντιος μαθηματικός;
- Χάθηκε στο άπειρο!!!