FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

Πυρ, γυνή και 24 μυστικά

Η Ρομίνα Δερβεντλή μας δήλωσε ότι μπορεί να γράψει για ΜΕΝ και τα 24 πράγματα  που δεν ξέρουμε για τις γυναίκες. Τη ρωτήσαμε: «Αυτά τα πράγματα που ψοφάμε να μάθουμε;», μας απάντησε: «Αυτά» και η συμφωνία έκλεισε.

Πάρτε χαρτί και μολύβι (και κανά μπουκέτο τριαντάφυλλα).

1) Όταν λέμε όχι, συνήθως εννοούμε ναι και όταν λέμε όχι συνήθως είναι όχι.

2) Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσουν τα λουλούδια. Σίγουρα θα το εκτιμήσει αν της φέρνετε που και που ένα μπουκετάκι, ιδιαίτερα αν είναι χωρίς εμφανή λόγο. Απλά μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να φανεί σαν να την καλοπιάνετε επειδή ας πούμε την κερατώσατε. Ένα με δύο λουλουδάκια το μήνα είναι αρκετά.

3) Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να είναι ο αρχηγός σε μία σχέση. Ακόμα και οι πιο δυναμικές θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά δίπλα σε έναν άντρα. Γιατί νομίζετε διαλέγουμε τους μεγαλύτερους;

4) Οι αναπάντεχες εκπλήξεις είναι το μαγικό συστατικό που ανανεώνει κάθε σχέση. Από μία απλή σοκολάτα μέχρι ένα ταξίδι στο Παρίσι. Προσοχή! Δεν το συζητάτε μαζί της. Το κανονίζετε μόνος και της το προσφέρετε στο πιάτο.

5)Όλες μας θέλουμε ο άντρας μας να μας κάνει να γελάμε. Καλύτερα να είστε λίγο καραγκιόζης παρά ξενέρωτος.

6) Άμα μας κερατώσετε θα το καταλάβουμε. Αν σας κερατώσουμε θα το καταλάβετε μόνο αν το θέλουμε εμείς.

7) Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει προσποιηθεί έστω μια φορά οργασμό. Απλά δεν θα μπορέσετε δυστυχώς ποτέ να το ξεχωρίσετε.

8) Το μέγεθος έχει σημασία. Όχι κατά την πράξη αλλά στην όραση και στην αφή. Όπως και να έχει πιο πολύ μας «φτιάχνει» στο μάτι ένα μεγάλο μέγεθος παρά ένα μικρότερο. Απλά αν είστε καλός στην πράξη παίρνετε extra bonus.

9) Οι γυναίκες τα συζητάνε όλα μεταξύ τους. Από μέγεθος, διάρκεια μέχρι και την ακριβή διάμετρο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνετε σεξ με τη Μαρία και να μην τα μάθει όλα μέχρι και η 2η ξαδέλφη της στην Ουγκάντα. Για αυτό φροντίστε να έχει να πει μόνο καλά λόγια.

10) Οι περισσότερες από εμάς καταλαβαίνουμε αν γουστάρετε κάποια άλλη. Για αυτό να είστε προσεκτικοί όταν κοιτάζετε την γκόμενα στο απέναντι τραπέζι.

11) Όταν γκρινιάζουμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο είναι επειδή απλούστατα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν μπορείτε να σκεφτείτε από μόνοι σας τι είναι αυτό που θέλουμε να πείτε ή να κάνετε. Με λίγα λόγια γκρινιάζουμε γιατί δεν μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό μας.

12) Αυτό θα ειπωθεί για μία και τελευταία φορά: η απάντηση στην ερώτηση «Μωρό μου πάχυνα?» η απάντηση είναι ΠΑΝΤΑ «Όχι, αγάπη μου.»

13) Είναι τρελό να ζηλεύετε και να γκρινιάζετε όταν θέλουμε να πάμε για ένα καφέ με τις κολλητές μας. Εσάς σας αρέσει να σας φωνάζουμε όταν θέλετε να δείτε Champions League με τα παιδιά;

14) Όσο και να σας φαίνεται περίεργο και ανήκουστο ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια. Ναι, και οι γυναίκες πάνε στην τουαλέτα για το Number 2! Απλά το κάνουμε σε στιγμές που δεν θα καταλάβετε την απουσία μας, θα πλυθούμε εξονυχιστικά και θα πετάξουμε χαρτιά στη λεκάνη για να μην ακουστεί το πλιτς.

15) Αν χάσουμε το ενδιαφέρον μας για κάποιον άντρα δύσκολα αυτό το ενδιαφέρον επανέρχεται.

16) Από τη φύση μας είμαστε ανασφαλείς οπότε οι δηλώσεις του τύπου « Είσαι πολύ όμορφη σήμερα» ή «Σου πάει πολύ αυτή η φούστα» πρέπει να είναι συχνές.

17) Όλες μας έχουμε κάποιο σημείο πάνω μας που να μην μας αρέσει. Δεν είναι ανάγκη να μας το θυμίζετε συνεχώς.

18 )Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γκρινιάζει έστω και λίγο. Μην ψάχνετε άδικα.

19) Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο καλά απέκρουσε το σουτ ο Νικοπολίδης.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει σχετικά με το ποδόσφαιρο είναι ο ίδιος ο Νικοπολίδης.

20) ‘Όταν είμαστε με τις φίλες μας δεν μιλάμε μόνο για μόδα και ρούχα, εκτός αν είμαστε χαζογκόμενες

. Συζητάμε για ότι μπορείτε να συζητήσετε και εσείς εκτός από τα αθλητικά.

Επί τη ευκαιρία, σταματήστε να μιλάτε ακατάπαυστα για αυτά, καταντάει κουραστικό.

21) Θεωρούμε φυσιολογικό μια γυναίκα να έχει πάει με 8-10 άντρες και παράλογο ένας άντρας να έχει πάει μόνο με μία γυναίκα. Αν υποστηρίζει κάτι τέτοιο, λέει απλά ψέματα.

22) Στη ερώτηση «Με πόσους έχεις πάει» οι απαντήσεις μεταφράζονται ως εξής:

-«Πάντως έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά»= παρθένα

-«Δεν μπορώ να σου πω»= Ή πάνω από 10 ή κάτω από 3

-«Πρόσφατα ή συνολικά?»= Κερδίζει χρόνο για να μετρήσει

23) Αν θέλετε να μας κερατώσετε μην το κάνετε ποτέ με κάποια γνωστή μας. Δεν πρόκειται να το συγχωρήσουμε ποτέ.

24) Οι γυναίκες στολίζονται, ντύνονται ωραία και ακριβά για να τις δουν οι άλλες γυναίκες, όχι εσείς που ούτως ή άλλως δεν ξεχωρίζετε το Ζara από το Gucci.