FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

ΝΤΠ ( ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ )

Οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ΝΤΠ.) δημιουργήθηκαν το 1998 αποτελούνται από τον Ιωσήφ Πρίντεζη και τον Λάγνη (Χρήστο Πανοηλία) και είναι το μακροβιότερο rap συγκρότημα της Ελληνικής επαρχίας, αφού μας έρχονται από το όμορφο νησί της Σύρου.

Νέοι, φρέσκοι και έμπειροι, αφού έχουν στην πλάτη τους περισσότερες από 180 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν μοιραστεί τη σκηνή με όλα τα γνωστά ονόματα της ελληνικής rap σκηνής όπως ΑΕ, FFC, Razastarr, Stavento, Pro Sinners, , Stereo Mike, Εισβολέα, ΖΝ κτλ. Τι κάνει όμως τους ΝΤΠ. ξεχωριστούς; Πιθανόν το γεγονός πως η μουσική τους δεν στηρίζεται εξ ολοκλήρου στη hip hop μουσική, αλλά έχει έντονες επιρροές από funk, blues, rock ακόμα και έντεχνη ελληνική μουσική.

Άλλοι στηρίζουν την επιτυχία τους στο γεγονός πως στις ζωντανές τους εμφανίσεις το συγκρότημα παρουσιάζει μια παράσταση με στοιχεία θεατρικότητας και αυτοσχεδιασμού. Δισκογραφήσαν πρώτη φορά το 2002 ενώ παράλληλα με τις διάφορες συμμετοχές σε συλλογές και δίσκους άλλων καλλιτεχνών, το 2004 κυκλοφόρησαν από την ανεξάρτητη Ηχοτρον το πρώτο τους με το album με τίτλο «Ήρθε η στιγμή να επιβληθεί» που απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές από τον ελληνικό τύπο.

Τον Δεκέμβριο του 2009 δισκογραφούν από τη Sony Music το πολυαναμενόμενο «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν». Το πρώτο τους single με τίτλο «Απουσία» στο οποίο συμμετέχει η ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Στεφανία Γουλιώτη, έγινε video clip από τον γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρο και ήδη γνωρίζει την αγάπη του κοινού, αφού συνολικά το κομμάτι μετράει περισσότερο από 1.200.000 views στο youtube.

Το 2010 βρίσκει τους ΝΤΠ. πιο δυνατούς και ώριμους από ποτέ, πρόθυμους και έτοιμους να ανέβουν στη σκηνή, για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Εντύπωση!