FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

κακοκαιρία: Έρχεται ο "Ιανός"

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την κακοκαιρία

Έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων  σήμερα 18.9 από ionian channel με ΡΕΠΟΡΤΑΖ από Πύργο , Ζάκυνθο , Κεφαλονιά

Κεφαλονιά – Iανός: 100 τόνοι νερού ανά στρέμμα – Χωρίς ρεύμα το 70% του νησιού και καράβια στην στεριά (pics+video)

Εικόνες μεγάλης καταστροφής στην Κεφαλονιά από το πέρασμα του Ιανού. Ειδικά η περιοχή της Αγίας Ευφημίας επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη στο νησί. Έπεσαν 100 τόνοι νερού ανά στρέμμα.

 

Στην Κεφαλονιά σε Αγία Ευφημία, Καραβόμυλο, Ληξούρι και Σκάλα οι κάτοικοι ξύπνησαν σήμερα το πρωί (αν κοιμήθηκαν) και αντίκρισαν αυτές τις εικόνες. Η βροχή δεν έχει σταματήσει και ούτε προβλέπεται για τις επόμενες ώρες. Ο μετεωρολογικός σταθμός Φαρακλάτων κατέγραψε ότι έπεσαν 100 τόνοι νερού ανά στρέμμα!

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο  kefaloniamagazine.gr

 Μια νεκρή και δύο αγνοούμενοι – Θρίλερ με 30 εγκλωβισμένους στα Φάρσαλα

Τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας έχει προκαλέσει η επέλαση του Ιανού, ο οποίος τις τελευταίες ώρες «σαρώνει» τη χώρα.

 

Δυστυχώς τα ξημερώματα του Σαββάτου η χώρα θρήνησε το πρώτο θύμα της φονικής -όπως αποδεικνύεται- κακοκαιρίας, το οποίο καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Γιώργο Λαδόπουλο, περίπου 30 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι στον Σταυρό Φαρσάλων.

Την ίδια στιγμή, δύο άνθρωποι αγνοούνται στην Καρδίτσα. Πρόκειται για μία γυναίκα που αγνόησε με το όχημα της τις συστάσεις των αρμοδίων και έναν κτηνοτρόφος.

Οι καταστροφές σε όλη την Ελλάδα είναι τεράστιες αφού χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και χωριά έχουν «βυθιστεί» στο νερό, ενώ πολλοί πολίτες εγκλωβίστηκαν, αφού έσπασαν φράγματα σε παρακείμενους ποταμούς, με το νερό να κατακλύει πόλεις και χωριά και να φτάνει ακόμη και σε ύψος μισού μέτρου.

Διαβάστε περισσοτερα... https://typosepeirou.gr/

 

18- 9- 2020Τεράστια καταστροφή στο Ρίο - Εκτεταμένες πλημμύρες

Η επόμενη μέρα στην παραλιακή του Ρίου

Αίσιο τέλος για την οικογένεια που είχε εγκλωβιστεί στο Καρποχώρι Σοφάδων Καρδίτσας . Ένα  ζευγάρι,  και το μόλις τριών ετών παιδάκι τους.

Το ύψος της βροχής που έπεσε στην περιοχή από το πέρασμα της κακοκαιρίας  ήταν μεγάλο, με συνέπεια η οικογένεια να εγκλωβιστεί και να ζητήσουν τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, προκειμένου να διαφύγουν τον κίνδυνο.

Πλάνα από το καταστροφικό πέρασμα της πλημμύρας στο Μουζάκι

Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα

Ισως να πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο από το χωριό Μαγουλίτσα, ο οποίος αγνοείτο από χθες το μεσημέρι

 

Η επόμενη ημέρα του "Ιανού" στην Καρδίτσα