FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

Πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη από το πρωί

Από μικρός πάντα αργούσα στο σχολείο. Πιθανότατα γιατί βρισκόταν σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από το σπίτι μου. Έλεγα, δεν πειράζει και 8:00 να ξυπνήσω, 8:15 θα είμαι εκεί. Όταν τελικά έφτανα στο σχολείο 8:22, ο καθηγητής με κοιτούσε υποτιμητικά και σκεφτόμουν δεν θα τελειώσει το σχολείο θα ξυπνάω ό ,τι ώρα θέλω.

Και πήγα λοιπόν στο πανεπιστήμιο και ξυπνούσα ό, τι ώρα ήθελα και ό, τι ώρα ήθελα κοιμόμουνα επίσης. Έκανα τη νύχτα μέρα ένα πράγμα. Και έβλεπα όλους αυτούς που ξυπνούσαν πρωί πρωί και έλεγα εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Και όμως ξυπνάω κάθε μέρα από στις 7:00 και παρακάτω θα δείτε όλους τους λόγους που μπορούν να πάνε στραβά από το πρωί.

Να μην ακούσεις το ξυπνητήρι. Αλλά και στην περίπτωση που το ακούσεις να πατήσεις την καθυστέρηση και να γίνει το μοιραίο. Έτσι θα αργήσεις οπουδήποτε έχεις να πας.
Να μην έχεις ανοίξει τον θερμοσίφωνα και να μην υπάρχει ζεστό νερό.
Να φτάσεις στη στάση, να περιμένεις δεκαπέντε λεπτά και να καταλάβεις ότι για κάποιο λόγο το αγαπημένο σου μέσο μαζικής μεταφοράς δεν θα περάσει ποτέ.
Να έχεις ξεχάσει να πάρεις το φαγητό της γάτας. Καλύτερα να φύγεις από το σπίτι τρέχοντας.
Οι κάλτσες. Μεγάλο πρόβλημα όταν έχουν 1. τρύπα στο μεγάλο δάχτυλο. 2. τρύπα στη φτέρνα. 3. να έχει χαλαρώσει το λάστιχο και να πέφτει συνέχει η κάλτσα.
Να έχει κρύο. Και να πρέπει να πας στη δουλειά με το μηχανάκι.
Να ξυπνάς το Σάββατο, νομίζοντας ότι είναι Παρασκευή.
Να κλειδωθείς μέσα στην τουαλέτα. Να μην μπορείς ν’ ανοίξεις την πόρτα της τουαλέτας. Να είναι κάποιος στην τουαλέτα και να μη βγαίνει. Να είσαι εσύ στην τουαλέτα και για «τεχνικούς» λόγους να μη βγαίνεις.
Να μην έχεις βάλει πλυντήριο και να μην έχεις καθαρά ρούχα να φορέσεις.
Να φορέσεις το καλό σου το πουκάμισο αλλά πάνω στην αφηρημάδα σου να χύσεις το φαγητό του μωρού πάνω σε αυτό.
Να έχεις αφήσει κάπου τ’ απαραίτητα έγγραφα και να μην τα βρίσκεις.
Να ξυπνήσεις και να σου έχει στείλει mail το αφεντικό ότι χρειάζεται επιπλέον δουλειά.
Να χάσεις τα κλειδιά. Επίσης, να έχεις βρει το ένα παπούτσι και να μη βρίσκεις το άλλο.
Ν’ αρρωστήσει ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός παραγωγός και να χάσεις τα «βήματα» της καθημερινότητάς σου.
Να ξυπνήσεις γυμνός/η με κάποια/ον που δεν τον ξέρεις ή δεν έπρεπε να κοιμηθείς μαζί του.
Να μην υπάρχει τίποτα στο σπίτι, να έχουν τελειώσει τα φρούτα, να έχει σωθεί το μέλι, να έκαναν τ΄αυγά φτερά, να έχει χαλάσει η μαρμελάδα. Αλλά αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν σε πρέπει να αγχώνει πραγματικά, αφού σ’ ένα ψυγείο, παντού δίπλα σου θα βρεις την Amita Πρωινό.
Χυμός 6 φρούτων, βιταμίνες, φυτικές ίνες από σιτάρι ολικής αλέσεως και μέλι, η εύκολη και γρήγορη λύση για το πρωινό σου, που το μόνο που χρειάζεται είναι να το κουνήσεις καλά πριν το πιεις. #Proino_ipies? Αν ναι, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που να μη μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις.
Αναγνώστης