FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

News 2021:Ειδήσεις με δυο λόγια

Σελίδα 1 από 2Επόμενη

Ελλάδα: Υποχωρεί  ο «Λέανδρος» , αφού πρώτα καλύφθηκε κατά 70% η χώρα από χιόνι , αλλά η χαμηλή θερμοκρασία σε διάφορες περιοχές της  συνεχίζεται.

ΗΠΑ : Ο Τζο Μπάιντεν έγινε χτες  ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Υπό τη «σκιά» της πανδημίας  η τελετή ορκωμοσίας  στερήθηκε  το συνηθισμένο εορταστικό πνεύμα της. Το National Mall, το οποίο συνηθίζετε στη τελετή ορκωμοσίας  να   είναι γεμάτο από πλήθη υποστηρικτών, ήταν γεμάτο σημαίες των ΗΠΑ, που  ίσως  να ήταν και  μια υπενθύμιση της πανδημίας που έχει να  αντιμετωπίσει ο Μπάιντεν ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ελλάδα: Αγνοείται από χτες διθέσιο  αεροσκάφος .

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται  οι έρευνες για τον εντοπισμό του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που απογειώθηκε από την Κοζάνη με προορισμό τα Γιάννενα.

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια» στην Αττική, καθώς από βράδυ της Κυριακής άρχισαν να ντύνονται στα λευκά  περιοχές των βορείων προαστίων και οι δήμοι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Επεισόδια και προσαγωγές έγιναν χτες, λίγη ώρα πριν τις 6 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης για τον Δ. Κουφοντίνα στα Προπύλαια.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η εξόδιος ακολουθία του  του  Ιάκωβου Τσούνη τελέστηκε με δημοσία δαπάνη και μέριμνα των Ενόπλων  ,στο κοιμητήριο Παπάγου, με τιμές υποστρατήγου εν ενεργεία.

O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η φιλοπατρία του ανδρός αποδείχθηκε όχι μόνο από την προσφορά του αλλά από το γεγονός ότι ήταν ο νεότερος πολεμιστής του Αλβανικού Μετώπου.

Νέα επίθεση με καυστικό υγρό στο κέντρο της Αθήνας

Με εγκαύματα από καυστικό υγρό νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» μια γυναίκα, η οποία, όπως κατήγγειλε η ίδια, τα μεσάνυχτα της 11ης Απριλίου της επιτέθηκε άγνωστος δράστης στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Κυψέλης, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας σήμερα  το μεσημέρι την Ξάνθη με ισχυρή , έντονη βροχή και έντονη η χαλαζόπτωση  μέσα στην πόλη. Αρχή καλοκαιριού σήμερα και έγιναν ποτάμια  οι δρόμοι….

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας με θύμα ντελιβερά
βράδυ Κυριακής και o ντελιβεράς παρασύρεται σε διασταύρωση από αυτοκίνητο που  περνάει με κόκκινο φανάρι…

Να καταθέσει  πτυχίο, ΑΕΙ Ψυχολογίας, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου του ελληνικού κράτους, ζητά ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων  από την Ελένη Μυλωνοπούλου, που αναφέρεται ως ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε  στα Γλυκά Νερά

 

Ανακοίνωση αρχηγείου Ελληνικής αστυνομίας 

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά.

Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

17-6-2021

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε βιομηχανική εγκατάσταση στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου

 

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, σε βιομηχανική εγκατάσταση στην περιοχή Νεόκτιστα Ασπροπύργου έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος, 51 πυροσβέστες με δύο  ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 19 οχήματα εκ των οποίων ένα  ειδικό όχημα περισυλλογής και διαχώρισης χημικών και τοξικών ουσιών και ένα  βραχιονοφόρο όχημα διυλιστηρίων της 1ης ΕΜΑΚ, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και τρία  Ε/Π εκ των οποίων το ένα  Ε/Π ως συντονιστικό.

Με την συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση των οδών της ανωτέρω περιοχής.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από την Δ.Α.Ε.Ε.

 

Εφιάλτης στη Βόρεια Κορέα: Σοβαρή διατροφική κρίση

Σοβαρή διατροφική κρίση στην Βόρεια Κορέα παραδέχεται ο ηγέτης της Κιμ Γιονγκ Ουν , εξαιτίας  των  πολλών  διεθνών  κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη χώρα λόγω των πυρηνικών και βαλλιστικών της προγραμμάτων, την πανδημία του κορονοϊού, αλλά των  ακραίων καιρικών  φαινόμενων, όπως τυφώνες και πλημμύρες.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Σταμάτας

Στη δασική πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής επιχειρούν 68 πυροσβέστες με 3 ομ. πεζοπόρων, 22 οχήματα, 5 Ε/Π και 4 Α/Φ. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές. Την επιχείρηση συντονίζει ο Αρχηγός Π.Σ., Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ μεταβαίνει και κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε.

Πυροσβεστικό Σώμα

 

Δραματικές στιγμές στην Εύβοια. Μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα…

 

Σελίδα 1 από 2Επόμενη