FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Ο ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ
Όταν κλάνετε, περπατάτε ζωηρά και γρήγορα κυκλικά στον χώρο εργασίας ώστε η μπόχα να μην είναι στον προσωπικό σας χώρο και όλοι να πάρουν μια τζούρα μπόχας αλλά κανείς να μην ξέρει από που προέρχεται.

Προσέξτε ιδιαιτέρα να μην σταματήστε αν το αέριο δεν έχει εκκενωθεί πλήρως από το εσωτερικό σας. Προαιρετικά κάντε ακόμα 30 βήματα μέχρι η μυρωδιά να φύγει και από το παντελόνι σας!!! Βοηθοί στον αερισμό του εντέρου ώστε να μην δημιουργεί πίεση το «χοντρό».

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΤΟΧΟΥ
Είναι η εξερευνητική αποστολή αστραπή στην τουαλέτα πριν την βρομοδουλειά. Μπείτε μέσα και ψάξτε για ομοιοπαθείς! Αν υπάρχουν και άλλοι φύγετε και ξαναπεράστε αργότερα. Προσοχή μην καρφωθείτε σαν συχνός ανιχνευτής. Οι υπόλοιποι μπορεί να σας υποπτευτούν αν σας πιάσουν να επισκέπτεστε συχνά την τουαλέτα.

Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ
Δραπέτης είναι μια αλάνια που ξεφεύγει ενώ πιεζόμαστε να κατουρήσουμε πιο γρήγορα, η ενώ σφιγγόμαστε για να βγει η κουράδα από τον ποπό μας. Συνήθως συνοδεύεται από ένα κύμα ησυχίας αλλά και ντροπής. Αν σας ξεφύγει ο δραπέτης , μην το παραδεχτείτε ούτε στον εαυτό σας!!!. Προσποιηθείτε πως δεν έγινε τίποτα. Αν στέκεστε διπλά στον υπεύθυνο της δραπέτευσης προσποιηθείτε πως δεν ακούσατε τίποτα!!! Σε κανέναν δεν αρέσουν οι δραπέτες! Δημιουργούν πρόβλημα σε όλους.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ
Όταν είμαστε με λυγισμένα γόνατα και ζοριζόμαστε πολλές κλανιές ξεφεύγουν με ρυθμούς και ήχους πολυβόλου. Αν συμβεί αυτό μην πανικόβλητε. Μείνετε στην τουαλέτα μέχρι να φύγουν όλοι όσοι πιθανόν τις άκουσαν, σώζοντας τον εαυτό σας και τους άλλους από την αμηχανία από ότι έγινε εκεί μέσα πριν λίγο!

ΤΟ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ
Η πράξη του τραβήγματος ή πατήματος του καζανακιού ταυτόχρονα με την στιγμή που ότι απέμεινε από το χτεσινοβραδινό σας γεύμα βυθίζετε στο νερό. Η πρακτική αυτή μειώνει την μυρωδιά που γεμίζει τον αέρα όσο το προϊόν μας επιπλέει. Βοηθοί επίσης στο να αποφύγουμε τις επιπτώσεις του ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ καθώς και τον ήχο της ΒΟΜΒΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Είναι τα βήματα από τον καμπίνες έως τον νεροχύτη και από εκεί στην πόρτα ενώ δευτερόλεπτα πριν βρομίσατε το μπάνιο. Αυτή η στιγμή μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και μπορεί να αποφευχθεί με το ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ WC
Ο συνάδελφος που τα κάνει όλα στην δουλειά και είναι περήφανος και άνετος για αυτό. Συχνά θα τον δείτε να μπαίνει στο «μέρος» με μια εφημερίδα κάτω από την μασχάλη. Πάντα να κοιτάτε αν βρίσκεται στο γραφείο του ο «Άρχοντας» πριν πάτε στην τουαλέτα.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΩΝ (Δ.Α.Φ.Κ.)
Φίλοι, συνάδελφοι κλπ που ενωμένοι φροντίζουν ώστε όλα τα επείγοντα περιστατικά να τελειώνουν χωρίς απρόοπτα. Βοηθάνε επίσης στον εντοπισμό του Άρχοντα καθώς και στον εντοπισμό των ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ
Μια σπάνιος χρησιμοποιούμενη τουαλέτα κάπου στο κτίριο χωρίς απρόοπτους επισκέπτες. Δοκιμάστε ορόφους με πολλά άτομα του αντιθέτου φύλου καθώς αυτό θα μειώσει τις πιθανότητες να σας ενοχλήσει κάποιος του ιδίου φύλου με εσάς.

Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ
Κάποιος που δεν καταλαβαίνει πως είστε στην τουαλέτα και προσπαθεί να μπει μέσα απότομα. Είναι μια από τις πιο σοκαρίστηκες και ευάλωτες στιγμές που μπορεί να μας συμβούν όταν είμαστε στην τουαλέτα. Αν σας συμβεί παραμείνετε ήρεμος και μην βγείτε μέχρι να φύγει ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ

Ο ΒΗΧΑΣ ΚΟΜΟΥΦΛΑΖ
Ένας ψεύτικος βήχας που ειδοποιεί όλους πως είστε στην «Καλλιόπη» Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη σε μια ΒΟΜΒΑ ή για να φοβίσει τον ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ. Πολύ αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται με την τεχνική ΚΛΑΚΕΤΕΣ.

ΚΛΑΚΕΤΕΣ
Ένα συνεχές χτύπημα ποδιού προειδοποιητικό πως κάποιος κάθεται στην τουαλέτα. Αν ακούσετε κλακέτες ή βήχα στην τουαλέτα φύγετε αμέσως κάνοντας θόρυβο ώστε ο άνθρωπος να κάνει την δουλειά του με γαληνή.

Η ΒΟΜΒΑ
Η κούραζα που εκτοξεύει πολύ νερό και κάνει μεγάλο θόρυβο καθώς εκτοπίζει το νερό. Ντροπιαστική στιγμή. Αν αισθάνεστε πως η βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει δημιουργήστε έναν αντιπερισπασμό. Δείτε : ΒΗΧΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ και ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ

Η ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΟ
Είναι η περίπτωση ευκοίλιας (κοινώς διάρροιας) που δημιουργεί δυνατός συνεχόμενους παφλασμούς. Συχνά συνοδεύεται από τον ΔΡΑΠΕΤΗ ακόμα και από ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ. Δείτε ΒΗΧΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ και ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ για να το αποφύγετε.

Ο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ
Ο χρηστής του μπάνιου που αργεί χαρακτηριστικά να τελειώσει πχ το πλύσιμο των χεριών του και να αδειάζει την γωνιά ώστε να μην αφήνει άνθρωπο να ηρεμήσει και να κάνει ήσυχος την δουλειά του στην λεκάνη!
Καλή Τύχη!!!

#ΑΣΤΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ