FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

2022:Ειδήσεις με δυο λόγια

Σελίδα 1 από 2Επόμενη

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δίκη για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής  που , το 2017 άφησαν πίσω τους 25 νεκρούς συμπολίτες μας

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη

19 άνθρωποι, εκ των οποίων εννέα ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στης 09/01 σε φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Μπρονξ στης 09/01, το πρωί της Κυριακής

Κακοκαιρία “Ελπίδα”: Aegean και Olympic Air ακύρωσαν 33 πτήσεις για σήμερα  Τετάρτη

Η Ρωσία ξεκίνησε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία

Η 24η Φεβρουαρίου ξημέρωσε με την έναρξη ευρείας επίθεσης της Ρωσίας στην Ουκρανία· με έναν πόλεμο στην Ευρώπη. Η νύχτα βρίσκει το Κίεβο υπό ασφυκτική πολιορκία και χιλιάδες Ουκρανούς να έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς, ενώ το σφυροκόπημα συνεχίζεται σε πολλαπλά μέτωπα, τόσο από εδάφους, όσο και από αέρος. Η Δύση καταδίκασε τη ρωσική επιθετικότητα, ενώ ανακοίνωσε νέα πακέτα αυστηρών κυρώσεων.

Οι σειρήνες ήχησαν λίγο μετά τις 05:00 και η Ουκρανία δέχθηκε επίθεση από τρεις πλευρές, καθώς εκτός από τα σύνορα με τη Ρωσία, στρατιωτικές δυνάμεις εισέβαλαν τόσο από τη Λευκορωσία, όσο και από την Κριμαία. Σκληρές μάχες σημειώθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόσο στα σύνορα, όσο και σε δεκάδες μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.

Διαβάστε περισσότερα...  /www.cnn.gr/kosmos

Οι επιθέσεις του ρωσικού στρατού στην ανατολική Ουκρανία,  στην πόλη Χάρκοβο  και στην πρωτεύουσα, το Κίεβο, συνεχίστηκαν και  κατά τη διάρκεια της νύχτας

«Παραλύει» η χώρα  Τετάρτη 6 Απριλίου, λόγω της εικοσιτετράωρηςαπεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. «Χειρόφρενο» τραβούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ με απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Συμμετοχή στην απεργία μεταξύ άλλων , έχουν  δηλώσει οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, πολεοδομία, νομαρχίες, δήμοι και πολεοδομία. Παρόντες στην απεργία δήλωσαν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία

Φωτιά ξέσπασε στη Γλυφάδα σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, ωστόσο, η πυροσβεστική με άμεση παρέμβαση, επί τόπου έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, την έθεσε υπό έλεγχο.

Κακοκαιρία Genesis: 12-6 - 2022 μεγάλες καταστροφές στην Ορεστιάδα

Φωτιά ξέσπασε μετά τις 13.30 σήμερα  το μεσημέρι , Δευτέρα, στην περιοχή Σερνικάκι Φωκίδας σε αγροτοδασική έκταση. Επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ 3 αεροσκάφη πραγματοποιούν ρίψεις νερού

 

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βρυσούλα Σχηματαρίου Βοιωτίας. Επιχειρούν 106 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα συμπεριλαμβανομένων & Ρουμάνων πυροσβεστών,  4 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Με εντολή αρχηγού Π.Σ. κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μεταβαίνει στην περιοχή Βρυσούλα Σχηματαρίου Βοιωτίας, για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Πυροσβεστικό Σώμα

Τραγωδία συνέβη στην Ανθούσα.  Ένας άνδρας , ηλικίας 80 ετών,αυτοκτόνησε όταν είδε το σπίτι του να καίγεται

Συνεχίζονται  οι προσπάθειες για την κατάσβεση της δασικής φωτιάς στο νησί της Θάσου που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στη θέση Λεύκη της Σκάλας Ποταμιάς, μέσα δύσβατη δασική περιοχή.

H επιστροφή του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης  στο πετρέλαιο κίνησης για αγροτική χρήση, συνολικού ύψους 68 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ,πιστώθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς 289.129 δικαιούχων .

«Πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα  με βροχές και καταιγίδες, ποτάμια οι δρόμοι – Παρασύρθηκαν αμάξια στις Συκιές

Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοείτο στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου ,μετά την παράσυρση του οχήματος στο οποίο επέβαινε, από χείμαρρο .

Σελίδα 1 από 2Επόμενη