Σχετικά με εμάς!!

Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο website του περιοδικού “net-periodiko.gr” και σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη.

Ο νέος διαδικτυακός τόπος , ακολουθεί τις πιο σύγχρονές τάσεις του design προσφέροντας σας άμεση , εύκολη και ασφαλή , όπως πάντα ,πλοήγηση.

Αποτέλεσμα αυτής της αναβάθμισης είναι ένας εντελώς νέο website το οποίο όμως διατηρεί  μέρος από το προηγούμενο περιεχόμενο .

Πέρα από την επίκαιρη ενημέρωση και την έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που έχουν σχέση με τον πολιτισμό , τη καθημερινότητα σας, προτάσεις για την έξοδο σας, παρέχεται η δυνατότητα μέσα από τις στήλες του, όπως πάντα , να μας στέλνεται τα άρθρα σας και τις δικές σας απόψεις και σχόλια.

Σας προσκαλούμε και σας προτρέπουμε λοιπόν να πλαισιώσετε την προσπάθειά μας αυτή, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε καθένα από σας, να μας στέλνεται στο email της ιστοσελίδας τις προσωπικές σας απόψεις – άρθρα που θα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα.

Θέλουμε επίσης να γνωρίζετε ότι η δημιουργία προφίλ και σελίδας στο facebook αλλά και η δημιουργία προφίλ σε άλλα κοινωνικά δίκτυα , όπως tweet κ.λ.π. δεν αποτελούν εκ μέρους μας ενέργειες προς τη διεύρυνση των αναγνωστών της ύλης μας, παρά μόνο προσδοκούμε σε μια εποικοδομητική επικοινωνία – συνεργασία μας με όλους τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που δείχνετε για το περιοδικό μας και ευελπιστούμε σε επόμενη επικοινωνία μαζί σας…!!
Μέχρι τότε… νάστε όλοι καλά και να χαμογελάτε!!
Team net-periodiko.gr

Ιδιοκτησία και υπεύθυνη επικοινωνίας : Σταυρούλα Πολίτη

email: stayroyla2004@hotmail.com
Τηλ: Σύντομα διαθέσιμο