Στο νέο τους video οι Playgrounded προτάσσουν την αλληλεγγύη και την ελπίδα

“Tomorrow’s Rainbow” ονομάζεται το τρίτο τραγούδι που δίνεται στην δημοσιότητα από την επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία των Playgrounded με τίτλο “The death of Death”.

Απολάψτε το…

Όπως και στην περίπτωση του ομώνυμου τραγουδιού, για τη δημιουργία του βιντεοκλιπ το συγκρότημα συνεργάστηκε με τους Δημήτρη Αναγνώστου και Γιάννη Καραμπάτσο στους ρόλους του σκηνοθέτη και του διευθυντή φωτογραφίας αντίστοιχα.

Η μπάντα δήλωσε: “Για άλλη μια φορά η Ιστορία μας φέρνει αντιμέτωπους με τη σύγκρουση των πλούσιων και ισχυρών σε Ανατολή και Δύση, προκαλώντας τον πόνο και τον θάνατο των καταπιεσμένων αυτού του κόσμου. Ακόμα και κάτω από τα πιο βαριά σύννεφα εμεις προτάσσουμε την ειρήνη, την αξιοπρέπεια, την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό. Να αποζητούμε και να παλεύουμε για τα κοινά.”

Λίγο καιρό πριν, οι Playgrounded έδωσαν στη δημοσιότητα το εξαιρετικό video clip για το τραγούδι “The death of Death” που αποτέλεσε και το πρώτο single του album, ενώ λίγο αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο σε σειρά “Swan”.

Ο δίσκος “The death of Death” θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου μέσω της Γερμανικής Pelagic Records, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν με την κυκλοφορία του πρώτου single.

Ο Robin Staps, ιθύνων νους της Pelagic Records και μέλος των The Ocean δήλωσε: “Αυτό το εξαιρετικό album αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο μείγμα μοντέρνου heavy ήχου και μίας καλοζυγισμένης δόσης πολυπλοκότητας, περίτεχνα συγκεκαλυμένης από έναν groovy σκελετό, πάνω στον οποίον χτίζονται τα τραγούδια, ενώ τα καινοτόμα ηλεκτρονικά στοιχεία εδώ χρησιμοποιούνται με τρόπο ιδανικό!”

Στην ίδια κατηγορία...