Οι Μπαρόβιοι Αστροναύτες προσγειώνονται στο Faust. Πρεμιέρα 6 Οκτωβρίου

Οι «Μπαρόβιοι Αστροναύτες» προσγειώνονται και πάλι στο Faust Bar Theatre από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 20.00.

Η σουρεαλιστική παράσταση που κέρδισε το αθηναϊκό κοινό επιστρέφει στη γνώριμη σκηνή του Faust σε κείμενο της Σίλιας Κατραλή Μινωτάκη, σκηνοθεσία του Στέφανου Κακαβούλη και χορογραφίες της Μαρίας Κωνσταντινόδου.

Δύο πράκτορες της ΝΑΣΑ, ο Τσικ και η Τσακ, ξυπνούν ξαφνικά πολύ μακριά από την αποστολή τους σ’ έναν περίεργο πλανήτη, ο οποίος κατά περίεργο τρόπο μοιάζει βιώσιμος, αφού διαθέτει οξυγόνο. Με το σκάφος τους να έχει διαλυθεί και καθώς η επικοινωνία με τη γη καθίσταται αδύνατη,, οι δύο ήρωες αποφασίζουν να μείνουν στον πλανήτη «MOMENT» και να στήσουν το δικό τους μπαρ.

Σ’ αυτόν τον πλανήτη, μία στιγμή κρατάει παραπάνω από μια στιγμή και το σύνολο των στιγμών διαγράφεται από την ανθρώπινη μνήμη στο τέλος ενός εικοσιτετράωρου.

Παρότι όλα μοιάζουν ένα παζλ από ατυχείς συγκυρίες, ο Τσικ και η Τσακ με μεγάλη τους έκπληξη θα μάθουν πως τίποτε από όλα όσα τους συμβαίνουν δεν είναι τυχαίο όταν ξαφνικά θα εμφανιστούν μπροστά τους ολοζώντανοι η Πινκ και ο Πονκ!

Παίζουν οι: Βασίλης Πρέκας, Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Παύλος Ρενέσης και Χριστίνα Πάγκαλη.

Οι φωτογραφίες είναι της Λουκίας Μαραγκού.

Faust Bar Theatre

Αθηναϊδος 12 & Καλαμιώτου 11, Αθήνα.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 6/10.

Παραστάσεις: κάθε Πέμπτη στις 20.00

Τιμή εισητηρίου: 10€

Στην ίδια κατηγορία...