Πολύ εύκολη συνταγή, για σπιτικά σοκολατάκια!!
Τα υλικά που θα χρειαστούμε…!!
μισό κιλό αμύγδαλο και μισό κιλό κουβερτούρα
Εκτέλεση συνταγής…
Λιώνουμε την κουβερτούρα (αν θέλουμε βάζουμε και μια κουταλιά σούπας βούτηρο) παίρνουμε τα αμύγδαλα, τα οποία έχουμε καβουρντίσει στο φούρνο και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε μέσα στην κουβερτούρα.
κατόπιν παίρνουμε ένα κουταλάκι ,κόβουμε αλουμινόχαρτο κομματάκια ή ειδικό χαρτί περιτυλίγματος για σοκολατάκια και ρίχνουμε σε κάθε αλουμινόχαρτο μιά κουταλιά απο τα υλικά που έχουμε ετοιμάσει.Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και κατόπιν τα διπλώνουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο
Καλή επιτυχία…!!