Σταμπωτά δάπεδα

Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια κατηγορία δαπέδου που αν οι εφαρμογή τους γίνει από μια τεχνική εταιρία που διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό , συνδυάζει με επιτυχία την αντοχή με την αισθητική και την ποιότητα με την πρακτική ,μετατρέποντας το κοινό μπετό σε μια ανθεκτική αλλά και όμορφη επιφάνεια , με πάρα πολλά σχέδια και χρώματα .

Εφαρμογή
Τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται πάνω σε νωπό ενισχυμένο μπετό , πάχους 8 περίπου πόντων . Στη συνέχεια και όσο το μπετό είναι ακόμα νωπό γίνεται η επεξεργασία του με ειδικά μηχανήματα και εργαλεία προσθέτοντας σύγχρονος σκληρυντικά υλικά αναμεμιγμένα με χρώμα ή και με συνδυασμούς χρωμάτων που θα δώσουν τη σκληρότητα και το χρωματισμό της επιφάνειας .

Με τη χρήση ειδικών καλουπιών τις λεγόμενες στάμπες οι τεχνίτες μετατρέπουν την ψυχρή επιφάνεια του μπετό σε μια; Επιφάνεια που δίνει την αίσθηση φυσικής παραδοσιακής πέτρας ή και πολλές φορές κυβόλιθου σε διάφορα σχέδια και χρώματα που μπορούμε να τα επιλέξουμε . Η τελική επιφάνεια επαλείφετε με ειδικό βερνίκι .

Η αισθητική υπεροχή , η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων , η υψηλή αντοχή και η ανθεκτικότητα , το χαμηλό κόστος αλλά και η γρήγορη κατασκευής τους , το απρόσβλητο από τις καιρικές συνθήκες , ο εύκολος καθαρισμός τους και το μηδενικό κόστος συντήρηση καθιστούν τα σταμπωτά δάπεδα ως την καλύτερη ίσως λύση για δημόσιους κοινόχρηστους χώρους όπως πεζοδρόμια , πλατείες , δρόμους , αυλές , χώρους στάθμευσης , πεζόδρομους , παραδοσιακούς οικισμούς κ.τ.λ.

Στην ίδια κατηγορία...