FORUM

 

Πλοήγηση forum
Θα πρέπει να συνδεθείτε για να μπορείτε να δημοσιεύσετε στο φόρουμ.

News 2021:Ειδήσεις με δυο λόγια

ΠροηγούμενηΣελίδα 2 από 2

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στον Άγιο Θωμά Ηρακλείου, στον δήμο Γόρτυνας στη Κρήτη η οποία από το μεσημέρι έχει κάψει δεκάδες στρέμματα αγροτικής και δασικής έκτασης.

Όγδοη μέρα καταστροφής στην Εύβοια

Κάτοικοι και πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στα Αβγαριά και ταν έσπασε το πύρινο μέτωπο στην Αβγαριά, πυροσβέστες, ξένες αποστολές και εθελοντές δημιούργησαν νέα αντιπυρική ζώνη στο χωριό Καμάρια.

Άγριο έγκλημα στις Σέρρες

20χρονος στις Σέρρες δολοφόνησε συνομήλικο του. βρέθηκε δολοφονημένος τα ξημερώματα  στον οικισμό της Άνω Καμήλας Σερρών

 

Πυρκαγιά στα Βίλια: Εκτός ελέγχου για 5η μέρα με το  μεγαλύτερο μέτωπο εντοπίζεται προς το νότο, η οποία από τα ξημερώματα της Πέμπτης πέρασε από το όρος Πατέρας, κατακαίοντας πυκνό δάσος και κατευθύνεται, σύμφωνα με τη Πυροσβεστική,  προς το Καντήλι Μεγάρων

Καταστροφικός τυφώνας Ida με κατηγορία 4 με «μάτι» 17 MILE χτυπάει τη Λουιζιάνα και απειλεί να κατακλύσει τα λιβάδια της Νέας Ορλεάνης μετά από  16 χρόνια από την Κατρίνα. Η Νέα Ορλεάνη και οι ενορίες που περιβάλλουν την πόλη έχουν τεθεί υπό προειδοποίηση για πλημμύρες από το βράδυ της Κυριακής. Οι προειδοποιήσεις θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις 11:00 EST τουλάχιστον

 

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Νέα Μάκρη Αττικής, πάνω από το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ!

Κινητοποιήθηκαν επίγειες  δυνάμεις. κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι τρεις διαφορετικές εστίες που άναψαν σχεδόν ταυτόχρονα.

 

Δύσκολες χτες για τη Κρήτη και ιδιαίτερα για το Ηράκλειο. Ο Εγκέλαδος χτύπησε προκαλώντας ένα θάνατο, πολλούς τραυματισμούς και σημαντικές υλικές ζημιές Η μετασεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται έντονη.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που χτες βράδυ εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Μαραθώνα.

Στην πυρκαγιά σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχειρούσαν 50 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 13 οχήματα και το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

 

ΠροηγούμενηΣελίδα 2 από 2