Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Παρακαλούμε, για τη δική σας ενημέρωση , να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες που ακολουθούν :
Το net-periodiko.gr ,μετά από κάποια χρόνια απουσίας από το ιντερνέτ , επανακυκλοφορεί και πάλι σε ηλεκτρονική μορφή, όπως παλιά, ανανεωμένη σε θεματολογία και εμφάνιση

Ο Δικτυακός Τόπος σας παρέχεται δωρεάν για προσωπική σας χρήση υπό τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις . Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και γενικότερα για ότι περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου.

Η ιστοσελίδα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν δεχόμαστε διαφημίσεις, δεν δημοσιεύουμε διαφημιστικά άρθρα με ή χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα καθώς επίσης γενικότερα δεν αποζημιωνόμαστε για να παρέχουμε απόψεις για επιχειρήσεις, για   ιστότοπους και για διάφορα άλλα θέματα.

Σύνδεσμοι ( links) προς δικτυακούς τόπους τρίτων (web sites ή blog )
το net-periodiko.gr παρέχει απευθείας πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες ή blog και ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους, όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων και εμείς δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου  που υπάρχει μέσα σε αυτούς τους συνδέσμους.

Το net-periodiko.gr δεν ελέγχει το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων που στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων από τις σελίδες του , και για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη σας σε ιστοσελίδες θα πρέπει να απευθυνθείτε στους κατόχους τις ιστοσελίδας που επισκεφτήκατε , οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη για τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους .

Έχουμε και διατηρούμαι το δικαίωμα, να απορρίπτουμε  κάποια link που μας στέλλουν ή γράφουν σε σχόλια κατά καιρούς  οι αναγνώστες μας  που είναι αντίθετα με τη πολίτικη μας και   και περιέχουν παράνομο υλικό όπως mp3, υλικό και διαφημίσεις. Υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους κ.α. και όχι μόνο θα τα διαγράφουμε όταν αυτά πέσουν στην αντίληψη μας , αλλά και δεν θα τα συμπεριλαμβάνουμε στην ιστοσελίδα μας . Καθώς και τα σχόλια σας όταν είναι ρατσιστικά , υβριστικά , ακατάλληλα για ανηλίκους και με διαφημιστικά μηνύματα

Αποποίηση ευθυνών
Στη ιστοσελίδα μεταξύ άλλων στο μέλλον θα βρείτε άρθρα ή βίντεο από ειδικούς σε θέματα υγείας ( ψυχολογίας , διατροφής κ.τ.λ ) ενημερωτικά βίντεο κ.α. . Ο δημιουργός της ιστοσελίδας και οι συνεργάτες μας , δεν φέρουν καμία ευθύνη για το πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτές οι πληροφορίες.
Οι πληροφορίες, είναι αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν γιατρούς ή διατροφολόγους κ.τ.λ. για επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία μπείτε  στην ιστοσελίδα των γιατρών  στο  που θα τη βρείτε στο τέλος κάθε άρθρου ή στο youtube αν πρόκυπτε για βίντεο  και επικοινωνήστε με τους γιατρούς .

Εμείς από τη μεριάς μας χουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ορθότητα των πληροφοριών σε όλα τα άρθρα  που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα  ωστόσο, ο έχων την επιμέλειά της, δεν αναλαμβάνει την νομική ευθύνη για τυχόν σφάλματα, παραλείψεις ή ανακριβείς πληροφορίες. Το ίδιο ισχύει και για  εξωτερικές ιστοσελίδες, συνδέσμους, πηγές, αναφορές, που θα βρείτε μέσα στα άρθρα .

Άδεια χρήσης | Αναπαραγωγή περιεχομένου
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (net-periodiko. gr ) παρέχεται δωρεάν στους χρήστες του και στους επισκέπτες του οι οποίοι ευθύνονται αποκλειστικά , για τυχόν έξοδα προς τρίτους, όπως τηλεφωνική χρέωση για το χρόνο παραμονής στο Internet, κ.α.

Η αναπαραγωγή του περιεχομένου (άρθρα και φωτογραφίες που αποτελεί περιεχόμενο του και δεν προέρχεται από αναδημοσίευση άλλης πηγής, ( στις δημοσιεύσεις που προέρχονται από άλλη πηγή στο τέλος του κάθε άρθρου , βλέπετε αναφορά πηγής και σύνδεσμο προς πηγή που πήραμε το άρθρο) επιτρέπετε με την προϋπόθεση στο τέλος του άρθρου να αναφέρεται η πηγή , σε εμφανές σημείο, συνοδευόμενη από σύνδεσμο που να οδηγεί τον επισκέπτη στο  net-periodiko.gr

Προσωπικά δεδομένα χρηστών
Κατά την επικοινωνία σας  με την ιστοσελίδα  σεβόμαστε  τα προσωπικά δεδομένα σας και δεσμευόμαστε  να μην προβούμε σε πώληση, ενοικίαση ή καθ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών (χρηστών ) του διαδικτυακού περιοδικού μας που επικοινωνούν μαζί μας στα email μας ή στον σχολιασμό των άρθρων.

Επίσης δεσμευόμαστε ότι  σε καμιά περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική διεύθυνση που επικοινωνείτε μαζί μας , για αποστολή ομαδικών email και για αποστολή διαφημιστικών  μηνυμάτων ή διαφημιστικών εγγράφων  κ.α.

Κάποιες φόρες ενδέχεται να  διατηρήσουμε  αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλουν  οι επισκέπτες μας  (χρήστες)  , όταν επικοινωνούν στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο  αποκλειστικά  και μόνο, αν αυτό κριθεί απαραίτητο ,για λόγους επικοινωνίας με τον καθένα από εσάς που επικοινωνείτε μαζί μας,…!!

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP  ώστε να βοηθήθουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

 

Δείτε επίσης:  Χρήση cookies

1| 10 | 2019