Σίλια Κατραλή- παρουσίασε την Εδέμ της στο Six Dogs με ένα μεγάλο πάρτυ

Με ένα δυνατό live παρουσίασε η Σίλια Κατραλή το άλμπουμ της με τίτλο «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο» στο Six Dogs. Δέκα τραγούδια που διηγούνται με τρόπο λυρικό μικρές εσωτερικές αφηγηματικές ιστορίες αποτελούν το δεύτερο άλμπουμ που η αισθαντική τραγουδοποιός μοιράζεται με το κοινό.

Παρέα με την μπάντα της, τους 3,14 και τους αγαπημένους φίλους της τον Νικόλα Αδέσποτο, το Γιώργο Χρανιώτη, και την Τραϊάνα Ανανία παρέσυραν στον κόσμο της Εδέμ τους εκλεκτούς καλεσμένους. Μαζί της επί σκηνής και η Ερασμία Τσίπρα ενώ τη μουσική βραδιά «διέκοπτε» με χιούμορ το comic relief της Μαρίνας Μέλη.


Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Τάσος Σκούρας και ο Μίλτος Καρατζάς της Walnut Entertainment από την οποία κυκλοφορεί το άλμπουμ, η Ελένη Τσολάκη, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αναστάσης Κολοβός με τη σύντροφό του Αθανασία Κούσουλα, ο συνθέτης Δημήτρης Ευαγγελινός, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Σοφιάνα Σπίνουλα, η Φωτεινή Τράκα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Ραμόνα Βλαντή, η Μαριπόζα, η Χριστιάνα Καρνέζη, ο Θοδωρής Βαμβακάρης με τη σύντροφό του Νικολέτα Μακρή κ.α.

 

Η Σίλια Κατραλή υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών καθώς και τις περισσότερες μουσικές.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του άλμπουμ υπογράφει ο Νικόλας Αδέσποτος ενώ τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών ο Πάνος Τσεκούρας, ο Βαγγέλης Καραπέτρος και ο Δημήτρης Σιάμπος.

Στην ίδια κατηγορία...