Κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι

Υπέροχη και πανεύκολη συνταγή… φιλέτο κοτόπουλου με ελαιόλαδο, θυμάρι και μέλι!!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε…για 4 άτομα

4 στήθη κοτόπουλου

4 κ. σούπας μέλι
60 ml. ελαιόλαδο
5-6 κλωνάρια θυμάρι
4 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι και λίγο ξύδι

Εκτέλεση συνταγής …

Σε μία λεκάνη (τόσο μεγάλη ώστε να χωράει το κρέας), βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός το κοτόπουλο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καλυφθεί με τη μαρινάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Το κλείνουμε με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 ώρες (καλύτερα όλο το βράδυ).
Τοποθετούμε το κρέας σε ένα ανάλογο ταψί και περιχύνουμε από πάνω τη σάλτσα-μαρινάδα.
Ψήνουμε στο φούρνο για μία ώρα, στους 180ο C.
Σερβίρουμε ζεστό με σαλάτα ή ρύζι σουρωτό.

Καλή επιτυχία!!

Στην ίδια κατηγορία...