Μαλδίβες : Σύμπλεγμα νησιών με εξωτερικές παραλίες (vid)

Το αρχιπέλαγος των Μαλδιβών βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό και είναι ένας από τους πιο μαγικούς προορισμούς ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια στα ταξίδια.

Σύμφωνα με τη περιγραφή στο βίντεο βλέπουμε όμορφες σκηνές από τις μεγαλύτερες παραλίες (π.χ. Grand Beach , Turtle Beach ή Sunset Beach ..) Κατά τη διάρκεια της ξηρασίας από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο με τον βορειοανατολικό μουσώνα.

Οι παραλίες που βλέπουν ανατολικά με δυνατούς ανέμους και κύματα. Αλλά μπορείτε να περιμένετε ήρεμη θάλασσα στη δυτική πλευρά.
Για ορισμένες παραλίες σε διαφορετικές τοποθεσίες, αν παρακολουθείσετε απλώς το βίντεο χωρίς να παρακολουθείτε τους υπότιτλους, ίσως νομίζετε ότι γυρίσαμε επανειλημμένα την ίδια καταστροφή στην άμμο. Στην πραγματικότητα, δεν είναι. Ζώντας εδώ, μπορείτε να περπατάτε σε διαφορετικές παραλίες ημισελήνου κάθε μέρα.

Λόγω των εποχών, ο βορειοανατολικός μουσώνας φυσάει από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο. Όλες οι παραλίες που βλέπουν προς τα ανατολικά είναι πολύ θυελλώδεις, αλλά στραμμένες προς τα δυτικά, ο άνεμος και τα κύματα είναι αρκετά ήρεμα ώστε να πιστεύουν ότι βλέπετε τη λίμνη αντί για τη θάλασσα.

Στην ίδια κατηγορία...