Ζελέ καρπούζι

Ένα πολύ δροσερό  γλυκό που σίγουρα θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε…

Ψίχα καρπουζιού

Ζάχαρη

Σοκολάτα κουβερτουρα

Δυο κουταλιές με κουτ. σούπας κορν φλάουερ

Εκτέλεση συνταγής …

Παίρνετε ένα σουρωτήρι και σουρώνετε τη σάρκα του καρπουζιού να βγει ο χυμός ,  χωρίς τα κουκούτσια .Κατόπιν βάζετε το χυμό σε μια χύτρα επάνω στη φωτιά , πρόσθετε τη ζάχαρη , το κορν φλάουρ και αφήστε το να πήξει.

Αφού πήξει το μείγμα , αποσύρετε από τη φωτιά ,το βάζετε σε μια μακρόστενη φόρμα , αφήνετε να κρυώσει , και μετά βάζετε τη φόρμα στη συντήρηση του ψυγείου  για κόπιες ώρες , μέχρι να γίνει το γλυκό σαν ζελέ. Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζετε με τριμμένη κουβερτούρα.

Καλή επιτυχία… !!!!

Στην ίδια κατηγορία...